KRAUJAGYSLĖS (NEPAMIRŠKITE SAVO KRAUJAGYSLIŲ)


Veiksmingai minkština ir valo kraujagysles česnakai. Galite vartoti česnakų ir citrinų mišinio: sutarkuokite 300 g česnakų, suberkite į stiklainį, užpilkite 3 citrinų sultimis. Stiklainį apriškite marle. Prieš vartojimą mišinį pamaišykite. Gerkite po 1 šaukštelį mišinio, išmaišyto virinto vandens stiklinėje.
-------------------------------------------------------------------------
Galite vartoti česnakų ir medaus mišinį: sutarkuokite 250 g česnakų, suberkite į stiklainį, įdėkite 350 g medaus, gerai išmaišykite ir palikite tamsioje vietoje savaitę nusistovėti. Vartokite po 1 šaukštą 3 kartus per dieną pusvalandį prieš valgį.
-------------------------------------------------------------------------
Kraujagysles veiksmingai stiprina, išvalo ir praplečia krapų sėklų antpilas: 2 šaukštelius krapų sėklų užpilkite 300 ml verdančio vandens, uždenkite ir palikite valandą nusistovėti, tuomet nukoškite. Gerkite po pusę stiklinės 3 kartus per dieną.
-------------------------------------------------------------------------
Jei tris savaites kas dieną suvalgysite po stiklinę virtų pupelių, veiksmingai išvalysite kraujagysles ir cholesterolio perteklių kraujyje sumažinsite apie 20 procentų.
-------------------------------------------------------------------------
Riešutuose esantys nesotieji riebalai stiprina kraujagysles ir gerina kraujotaką. Patartina per savaitę suvalgyti nors kelis graikinių riešutų branduolius ir keletą migdolų, minkštinančių kraujagysles.
-------------------------------------------------------------------------
Gudobelė miškinė: gerina kraujo apytaką kraujagyslėse, nes plečia jas, sumažina periferinių kraujagyslių įtampą, turi stiprių antioksidacinių savybių, todėl apsaugo kraujagysles nuo senėjimo ir padeda joms atsinaujinti.
-------------------------------------------------------------------------
Spiritinis antpilas: 100 g džiovintų gudobelės žiedų užpilama vienu litru degtinės ir 10 dienų laikoma tamsioje vietoje. Tada antpilas nukošiamas, išbrinkę žiedai nuspaudžiami; vartojama po 20-30 lašų tris kartus per dieną, prieš valgį, užgeriant vandeniu.
-------------------------------------------------------------------------
Nuskinkite pusę kilogramo seno alijošiaus lapų, savaitę palaikykite šaldytuve, tuomet juos sumalkite. Kartu sumalkite 3 dideles citrinas ir 1 galvutę česnako. Į gautą tyrę įmaišykite 400 g medaus. Mišinio gerkite po 1 šaukštą rytais, pusvalandį prieš pusryčius.
-------------------------------------------------------------------------
Į stiklainį suberkite 2 stiklines krapų sėklų ir 2 šaukštus susmulkintų valerijonų šaknų. Mišinį užpilkite 1 litru verdančio vandens, šiltai apriškite ir palikite tamsioje vietoje parą nusistovėti, tada į mišinį įmaišykite 2 stiklines medaus. Gerkite po 1 šaukštą 3 kartus per dieną 20 minučių prieš valgį.
-------------------------------------------------------------------------
Sumalkite po 1 kilogramą salierų ir petražolių šaknų bei 2 citrinas. Į tyrę įmaišykite 1stiklinę medaus. Mišinį laikykite šaldytuve. Vartokite rytais prieš valgį po 2-3 valgomuosius šaukštus.
-------------------------------------------------------------------------
Kraujagysles gerai valo ir toks mišinys: 1 kilogramą sutakuotų arba sumaltų salierų šaknų sumaišykite su 1 stikline medaus ir įpilkite 1 šaukštą degtinės. Vartokite šio mišinio po 1 valgomąjį šaukštą 3 kartus per dieną 20 minučių prieš valgį. 
-------------------------------------------------------------------------
5-6 citrinas su visa žieve, 5-6 galvas česnako ir saliero gumbą sumalti, pridėti 1 kg medaus, šviežiai tarkuoto krieno iš vienos šaknies, vis pamaišyti, kol per porą dienų medus natūraliai ištirps, tuomet įpilti pusę buteliuko brendžio, perkrauti į sandariai uždaromą indą 2 savaitėms, naudoti po 1 šaukštą 3 kartus per dieną.
-------------------------------------------------------------------------
Sutarkuotą citriną ir sutrintą česnako galvutę užpilama 1,5 l vėsaus virinto vandens, 4 dienas palaikoma kambario temperatūroje, perkošiama. Geriama (nevalgius) po 50 g kasdien, ypač rudenį, žiemą ir pavasarį.
-------------------------------------------------------------------------
Sumaišoma po 300 g išlukštentų graikinių riešutų, džiovintų abrikosų bei razinų, 2 nenuluptas citrinas, sumalama mėsmale, įdedama su 300 g medaus ir vartojama po 1-2 arbatinius šaukštelius per dieną. Mišinys laikomas šaldytuve.
-------------------------------------------------------------------------
3 kg antaninių obuolių užpilama verdančiu vandeniu, po 2 valandų išgriebiama, sumalama mėsmale ir vartojama po keletą šaukštų per dieną (galima paskaninti medumi, obuolių sultimis
-------------------------------------------------------------------------
Populiariausias kraujagyslių valymo būdas česnakais žinomas ir taikomas nuo gilios senovės. Kraujagyslės pasidaro elastingesnės, sumažėja infarkto grėsmė, praeina ūžesys ir galvos svaigimas, pagerėja regėjimas, be to, sąnariuose sumažėja riebalinių ir kalkinių nuosėdų. 

Nuvalykite 300 g česnakų ir sutrinkite medine mentele. Atskirkite 200 g tyrės (skystesnės) ir užpilkite stikline spirito. Sandariai uždarykite ir palaikykite 10 dienų tamsioje vietoje, po to išspauskite, išspaudas išmeskite. Po 2-3 dienų pradėkite gydymą nuo vieno lašo į pieną (30-60 g). Gerkite prieš valgį 3 kartus per dieną tokia tvarka: pirmoji diena — 1 lašas prieš pusryčius, 2 lašai prieš pietus, 3 lašai prieš vakarienę; antroji diena atitinkamai — 4, 5, 6 lašai... Taip kiekvieną kartą geriant pridėkite po 1 lašą, kol lašinsite 25 lašus. Toliau gerkite po 25 lašus 3 kartus per dieną, kol česnakų antpilas pasibaigs. Valomojo kurso metu turite per dieną išgerti ne mažiau kaip 2,5 litro skysčių. Pakartoti gydymą galima tik po 4-5 metų pertraukos ta pačia tvarka. Šiuo metodu nepatariama gydytis sergantiems inkstų ligomis ir nėščioms moterims. 
-------------------------------------------------------------------------
Susmulkinkite 50 g česnakų, užpilkite puse litro vandens ir pavirkite 5 minutes ant silpnos ugnies, po to nukoškite per marlę ir atvėsinkite. Į nuovirą supilkite 1 citrinos sultis ir įdėkite 6 arbatinius šaukštelius medaus. Viską gera išmaišykite ir supilkite į tamsaus stiklo butelį. Gerkite nuoviro rytais ir vakarais po 50 g.
-------------------------------------------------------------------------
Sutrinkite ir sumaišykite 200 g česnakų ir 1 kilogramą spanguolių, palikite šią tyrę tamsioje vietoje nusistovėti 12 valandų. Po to į mišinį įdėkite pusę kilogramo medaus, gerai išmaišykite ir palaikykite šaldytuve dar dvi savaites. Gerkite šio mišinio po valgomąjį šaukštą pusę valandos prieš valgį.

Komentarai