GRAŽŪS IR TVIRTI RANKŲ NAGAI

Nakčiai nagus ir odelę apie juos įtrinkite tokiu mišiniu: 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus ir 2 lašeliai jodo arba 1 valgomasis šaukštas šaltalankio aliejaus + 2 lašeliai jodo. Nagai taps stiprūs.
---------------------
Kaukė nagams:
1 arbatinis šaukštelis rankų kremo, 1 arbatinis šaukštelis malto raudonojo pipiro, 10 lašų vandens. Šį mišinį uždėti ant nagų ir palikti 20 min. Šis mišinys labai greitai atstato jūsų nagų gerą būseną.
---------------------
Darykite nagams prieš miegą tokį mišinį: alyvuogių aliejus ir citrinų sultys (1:1) ir jūsų nagai taps stiprūs ir gražūs.
--------------------- 
Nagų kaukė, kuri per mėnesį sustiprins jūsų nagus:
Paimate puse stiklinės augalinio aliejaus, pašildote jį, pilate puse stiklinės pašildyto alaus ir 1 arbatinį šaukštelį citrinų sulčių. Viską sumaišyti ir pamerkti rankas į šį mišinį 20 minučių. Po to servetėle nusausinti rankas ir pamasažuoti pirštus. Po šios procedūros nešlapinti rankų 2 valandas. 

Darykite tokią procedūrą 2 kartus per savaitę ir po mėnesio galėsite grožėtis savo nagais. 
------------------- 
Vynas sutvirtina nagus:
Jums reikės sauso raudono vynuogių vyno. Vienai procedūrai paimkite 200 g vyno, įpilkite į jį 1 valgomąjį šaukštą druskos. Gerai išmaišykite ir turinį pastatykite pakaitinimui, kad viskas pašiltų. Mišinys neturi būti karštas -paprasčiausiai šiltas, kad būtų malonu panardinti rankas. Laikykite vyne rankas apie 15 minučių. Po to nusausinkite rankas rankšluosčiu (neplauti vandeniu) ir ištepkite maitinamuoju kremu. Darykite šią procedūrą 1 kartą savaitėje ir jūsų nagai gaus visas augimui reikalingas medžiagas, bus apsaugoti ir tvirti. 
--------------------- 
Bulvių nuoviras rankų grožiui:
Vonelė kuri padarys jūsų rankas švelniomis ir aksominės. Vandenį likus išvirus bulvėms neišpilkite, o įpilkite į jį 3 valgomuosius šaukštus aliejaus ir palaikykite nuovire rankas 10 minučių. 
Po to nusausinti ir patepti kremu. Daryti šią procedūrą 1-2 kartus per savaitę. 
-------------------- 
Spanguolės tvirtina nagus: 
Kada atsiranda spanguolės, įtrinkite jomis nagus kiekvieną dieną 2 savaites prieš miegą. Nagai pasidarys stiprūs. Viena sąlyga - spanguolės turi būti šviežios. 
-------------------- 
Rankoms padės druska: 
Kad per porą minučių grąžinti rankoms švelnumą, reikia 1-2 arbatinius šaukštelius grietinės sumaišyti su tokiu pat kiekiu smulkios druskos ir iš karto šį mišinį tepti ant rankų. Ištrinti delnus, pamasažuoti kiekvieną pirštą, po to nusiplauti rankas be muilo, nusausinti ir ištepti rankų kremu . 
-------------------- 
Agurkų sutys puiki nagų tvirtumo ir augimo priemonė: 
Paimti šviežių agurką ir išspausti iš jo sultis. Sulčių reikia maždaug puse stiklinės. Paimkite tokį pat kiekį alaus ir pašildykite jį, kad jis būtų šiltas. Sumaišykite alų su sultimis ir dėkite 1 arbatinį šaukštelį sodos. Į gautą masę pamerkite rankas, kad pilnai apsemtų nagus ir tokioje būsenoje palaikykite 15 minučių. Patariama tokias voneles daryti 2-3 kartus per savaitę ir galėsite pasidžiaugti savo rankų nagais. 
---------------------- 
Labai padeda nagų stiprinimui jų įtrynimas citrinos sultimis. (Kad citrinos užtektų ilgiau, galima į citriną įdurti dantų krapštuką - tada nereikės pjauti visos citrinos). 
---------------------- 
Galima paprasčiausiai sultis užtepti ant nagų. Kai nudžius - užtepti antrą kartą. Visa tai daryti nakčiai, kad maistingos medžiagos pilnai būtų įsisavintos. Rezultatas būna greitas - nagai tampa blizgantys, lankstūs ir truputį permatomi. 
----------------------
Paprasta, tačiau veiksminga: 
Vienas valgomasis šaukštas druskos + 200 g vandens. Tokią nagams vonelę priiminėti 15-20 minučių. Jei naudosite jūros druską - gydomasis efektas bus stipresnis. Po vonelės rankas nuplauti ir paskui neplauti ne mažiau 2 valandas. 
------------------------ 
Atšaldyti ištirpintą karštame vandenyje želetiną (puse valgomojo šaukšto) ir laikyti rankas šiame skiedinyje 10-15 minučių. Kartoti 2-3 kartus per savaitę. Gana naudinga silpniems nagams.

Komentarai