VIDURIŲ UŽKIETĖJIMAS

Receptai:
Ryte į termosą įberti 1 valgomąjį šaukštą linų sėmenų ,užpilti 1 stiklinę verdančio vandens, leisti nusistovėti iki vakaro. Prieš miegą viską išgerti.
------------------------
Nuluptus obuolius sutarkuoti ir sumaišyti po lygiai su smulkiai supjaustytais raugintais kopūstais. Patariama suvalgyti prieš valgį po 0,5 stiklinės šių salotų esant vidurių užkietėjimui.
-------------------------
Patariama suvalgyti prieš valgį 100-150 gramų išvirtų raudonųjų burokėlių.
-------------------------
Paimti pomidorą, išpjauti viduriuką , įpilti į išpjautą vietą aliejaus(geriausiai alyvuogių, bet galima ir saulėgrąžų, rapsų). Pridėti druskos ir suvalgyti. Geriausia tai padaryti iš vakaro, o ryte- viskas bus gerai.
-------------------------
2 kartus per dieną suvalgyti po 1 valgomąjį šaukštą smulkintų (galima sumalti su kavamale) linų sėmenų, gausiai užgeriant vandeniu.
--------------------------
3 kartus per dieną išgerti po 1/2 - 2/3 stiklinės raugintų kopūstų sulčių.
---------------------------
Per dieną išgerkite mažiausiai 8 stiklines vandens.
---------------------------
Rekomenduojama nevalgius išgerti 1 valg. šaukštą saulėgrąžų aliejaus.
---------------------------
Galima pasidaryti svogūnų tinktūros. Smulkiai supjaustytu svogūnu užpildome 2/3 indo, užpilame iki viršaus degtine, (ne mažesniu kaip 50 laipsnių stiprumo),gerai uždarius laikoma 10 dienų šiltoje vietoje . Patariama naudoti prieš pietus po 10 lašų į pusę stiklinės vandens.
----------------------------
Reikia su mėsmale sumalti kilogramą džiovintų juodųjų be kauliukų slyvų. Gautą masę sumaišyti su puse litro skysto medaus (joki būdu nepašildyto!) , uždengti indą dangteliu ir laikyti šaldytuve.
Patariama naudoti po vieną valgomąjį šaukštą ryte nevalgius likus 20-30 min iki valgio.

Komentarai